Lenka Procházková

Pozvánka do Klubu Lenky Procházkové

| 1 komentář

Dobrý den, milí přátelé a sympatizanti.

Zvu vás do nově založeného Klubu Lenky Procházkové. www.klublenkyprochazkove.cz

Jedná se o internetovou stránku, která bude sloužit jako takový stále se rozrůstající archiv mé celoživotní tvorby a činnosti, přestože mám v plánu ještě mnoho let dále tvořit.
Najdete tam mé fejetony, divadelní hry, filmové scénáře, knihy, audiozáznamy, videa, ale i aktuální politické komentáře, a to přehledně vše na jednom místě.

Do klubu budu každý týden přidávat alespoň jeden příspěvek, a tak se začne postupně plnit mými staršími i novějšími díly různého druhu, stejně jako novými komentáři.

Současně je klub příležitost, jak být stále v obraze. Členům klubu neuteče žádný nový příspěvek, žádná pozvánka na nějakou akci, setkání a podobně.

Mé politické komentáře najdete i nadále například na Facebooku, jak ale víte, na ten se nelze spolehnout a musíme vytvářet vlastní nezávislé, svobodné komunikační kanály a společenství.

Současně mě svým členstvím podpoříte v další publicistické činnosti, za kterou, jak asi víte, již řadu let nedostávám, jakožto autor řekněme mimo mainstream, žádné honoráře.

Základní měsíční klubový příspěvek je symbolický a velmi nízký, a získáte s ním přístup k veškerému obsahu klubu.

Můžete si ale zvolit i vyšší příspěvek s dalšími výhodami.

To už nechám na vás a budu se těšit na viděnou v Klubu Lenky Procházkové.

Lenka Procházková (Praha, říjen 2021)

Sdílet tento příspěvek

    One comment on “Pozvánka do Klubu Lenky Procházkové

    1. Vážená paní Lenko, vidím Vás jako dnes, kdy stojíte se svým otcem u branky domu U Malovaného mlýna 2 v Ivančicích a hovoříte (zejména Váš otec) s mým otcem, lékařem v Ivančicích. Vidím i Vašeho dědečka, kterému patřilo pole před naším domem a ten (často s vidlemi na rameni) přes plot diskutoval s mým otcem i dědečkem o aktuálním dění. Vaše aktivity sleduji a mám k nim obdiv. Nenechte se ničím odradit, k tomu vám držím palce. Tiskne Vám ruku Ivan Mezník

    Napsat komentář

    Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

    *

    HTML tags are not allowed.